Please activate JavaScript! — Or click here for the SiteMap.


REVIEWS

Blue Circle
Opname TV programma Boer zoekt Vrouw.
Echt een toplocatie! Prachtige uitstraling, lieve/meedenkende gastheer, fijn contact, gastvrij en flexibel. Super leuke en goede dag gehad hier en zeker een aanrader.

Talpa Producties B.V.
 Wij hebben voor het TV- programma Superkids opnames mogen maken bij Hofstede Nijevelt. De locatie ligt op een mooie plek in een rustige omgeving.
De gehele locatie hadden we tot onze beschikking en alles wat er op de locatie aanwezig was mochten we gebruiken voor de opnames.
Marc is zeer flexibel en alles was mogelijk. Het verbouwen van de gehele woonkamer tot het gebruik van de strobalen van de paarden. Voor het maken van televisie opnames is dit een zeer geschikte locatie vanwege de ligging en de flexibiliteit.
Zeker een aanrader!

Givaudan
 Je komt ze maar weinig tegen zo'n locatie waar gewoon alles klopt, maar dit is er een. De ligging van de boerderij, de aankleding en inrichting, de bereikbaarheid en natuurlijk de uitstekende verzorging van de inwendige mens.
Niet aarzelen, gewoon boeken.

Victas
 Prachtige locatie, vriendelijke mensen en een heel andere plek dan normaal voor een vergadering. Ideaal voor bijvoorbeeld een teambuildingsdag. En goed te combineren met gezelligheid achteraf, het eten was heerlijk!

CNV Vakmensen
 Wij hebben hier regelmatig strategie sessies, en wij zijn erg tevreden over de locatie, de faciliteiten en het gastheerschap en wij komen hier graag terug.

None

Ziggo
 Wat een fantastische plek om te vergaderen!
Schitterend ingericht, prachtige natuurlijke omgeving, alles tot in de puntjes verzorgd, vriendelijke bediening, goede service, heerlijke BBQ.
En dit alles terwijl de duiven, kippen en de goede koffie het plaatje compleet maken.
Een absolute aanrader!

KPN
Op 28 januari hebben wij hier een heisessie gehad met ons team. Het is ons zeer goed bevallen. Prettige vergaderlocatie, goede ruimte en verzorging, goede stoelen en een mooie omgeving. De catering was ook zeer goed geregeld. Een echte aanrader!
Dank voor de goede service!

Omroep Max
Wij hebben het genoegen gehad om opnames te maken op Hofstede Nijevelt voor het tv-programma Nooit Meer Alleen van Omroep Max. Flexibiliteit is dan een vereiste. Wij hebben nogal beslag gelegd op het huis met alle apparatuur en zoveel mensen, maar niets was gastheer Marc te veel. Werkelijk subliem, de gastvrijheid en alle mogelijkheden die deze lokatie biedt. Alle lof!

Cultuurconnectie
Ik heb nu twee maal mogen vergaderen bij Hofstede Nijevelt, en het was beide keren een groot succes. De vergaderruimte is prachtig, en de omgeving helemaal. Afgelopen week hebben we onder de hooiberg geluncht, idillischer kan haast niet. De versnaperingen waren heerlijk, en de lunch ook. Een absolute aanrader!!!

Bindinc
Voor onze marketingbrainstorm hebben we hier een dagdeel gebruik gemaakt van de deel. Het is werkelijk een prachtlokatie en de zorg is prima! Een goede lekkere lunch en zeer flexibel tav onze wensen. Een absolute aanrader.

Feenstra
27 en 28 februari hebben wij met het marketingteam hier een heisessie gehouden. Zeer prettige en prachtige inspirerende locatie. Je waant je compleet in een andere wereld en dat onder de rook van Amsterdam en Utrecht. Marc, de gastheer heeft ons uitermate goed verzorgd. Alles was goed en kon! Een aanrader dus.

Unique
Vandaag hebben we met elkaar een teamdag gehad, een fijne ontvangst, een heerlijke lunch, een prachtige omgeving maar vooral een inspirerende plek om samen te komen. Met recht een 9+ ervaring waar oog is voor detail!

St antonius
Onze Heidag doorgebracht bij Hofstede Nijevelt en een recentie schrijven waard.Ook wij sluiten ons allereerst aan bij het enorme gastvrije gevoel wat de locatie en gastheer uitstralen.Vergaderruimte is van alle gemakken voorzien,een boswandeling voor het ontspan moment en daarnaast genoten van een heerlijk diner.Wij komen graag nog een keer terug!

Victas
Prachtige locatie, vriendelijke mensen en een heel andere plek dan normaal voor een vergadering. Ideaal voor bijvoorbeeld een teambuildingsdag. En goed te combineren met gezelligheid achteraf, het eten was heerlijk!

A.S.R
Wat een prachtige locatie en het is duidelijk dat gastvrijheid zeer hoog in het vaandel staat bij Hofstede Nijevelt. Alles was tot in de puntjes verzorgt.

Vodafone
Het was echt top! Wij komen graag nog een keer terug.

Durea
We hebben genoten van uw gastvrijheid.

TOPpresentaties
Warm welkom! Persoonlijke ontvangst door de eigenaar.
Aangename temperatuur bij binnenkomst, sfeervolle verlichting, fijne trainingsruimte
Lekkere lunch die er ook kleurrijk uitzag. En prima borrel met verzorgde hapjes.
Kortom het klopte aan alle kanten!

QREDITS MICROFINANCIERING NEDERLAND
Wat een super mooie locatie! Gastvrijheid ten top, geweldige lunch en borrel.
Hier komen we zeker terug!!! Een dikke 10

KWS infra BV
Wij hebben een heerlijke dag gehad bij Hofstede Nijevelt.
De locatie straalt een landelijke rust en inspiratie uit en biedt een hoop ruimte en plekjes om als team een goede strategiesessie te houden.
De gastheer past perfect in dit plaatje, regelt alles soepel en met rust zodat je het idee hebt dat niks te gek is.
De lunch was top in de mooie boerenkeuken.
Aansluitend hebben we de activiteit “ schapendrijven “ gedaan op het mooie weiland achter de boerderij.

TERGOOI AFDELING DERMATOLOGIE
Hofstede Nijevelt is echt een heerlijke plek om te vergaderen/brainstormen.
Prachtig verzorgde vergaderlocatie in een mooie boerderij met heerlijke buitenplekken rondom die allemaal gebruikt konden worden.
In de middag hebben we heerlijk in de tuin kunnen werken met uitzicht over de weiden, we waanden ons in Zuid-Frankrijk.
De koffie, lunch en borrel waren geweldig goed verzorgd door Marc onze gastheer.
De omgeving gaf ons volop inspiratie en leidde tot een nuttige Heidag!
Hartelijk dank!

     

 

|
Hofstede Nijevelt | Dr. Welfferweg 35-a | 3615 AL Westbroek | T- 0620 42 61 57 | E- info@hofstedenijevelt.nl | Algemene voorwaarden |